16 iulie 2012

E-book „La Bunica”, la Editura LiterNet


Dragi prieteni, am bucuria să vă prezint e-book-ul „La Bunica”, cu fotografii și text semnate de subsemnatul, prefațat de Mircea Platon și publicat de Editura LiterNet.

Le mulțumesc foarte – mai mult decât pentru orice altceva, pentru sufletul bun pus în această colaborare – lui Răzvan Penescu, întemeietorul LiterNet, veritabil fenomen cultural românesc, și lui Mircea Platon, ale cărui cărți le recomand oricui dorește să afle realmente pe ce lume ne aflăm.

Mai mult decât orice alt fel de modalitate de prezentare pe calculator a unei serii fotografice, cartea electronică are puterea de a oferi experienţa vizuală cea mai intensă şi mai captivantă. Vă invit, așadar, să descărcați fișierul de la adresa: http://editura.liternet.ro/carte/302/Andrei-Baciu/La-Bunica.html. O singură rugăminte am: când deschideți PDF-ul, bifați „Remember my choice for this document” și apăsați „yes” pentru a-l vizualiza pe tot ecranul. Nu vă trebuie decât programul Acrobat Reader, de la versiunea 7 în sus.

Dacă vă place și credeți că merită, m-aș bucura realmente să dați de știre și prietenilor, prin orice cale posibilă („share”, e-mail etc.)

:)

6 comentarii:

Teodora spunea...

Frumos și emoționant.
Am dat de știre și prietenilor.
Felicităi pentru e-book!

Andrei spunea...

Mulțumesc foarte mult, dragă Teodora!

Cristina spunea...

Merită cu prisosinţă împărtăşit prietenilor! O încântare pentru ochi şi pentru suflet.
România şi românii au atâta nevoie de oameni ca Dv. şi de asemenea apariţii editoriale...
Felicitări!

Andrei spunea...

Mulțumesc din inimă pentru așa cuvinte bune, dragă Cristina. :)

Teo spunea...

La ce pret sa vinde un astfel de material virtual?

Andrei spunea...

Păi e gratis, ca toate e-book-urile de pe LiterNet.