26 decembrie 2016

Al patrulea e-book al subsemnatului publicat de Editura Liternet: „Într-o gară. Meditație în doisprezece pași”



Dragi prieteni, după „La Bunica”, „Hibernal haiku” și „Cai. Bucăți lirice”, am bucuria să vă prezint noul meu e-book. Mai scurt decât celelalte, însă nu mai puțin greu de sens (cel puțin așa îmi place să cred, mai ales că țin extrem de mult la el), se numește „Într-o gară. Meditație în doisprezece pași”, are fotografii și text semnate de subsemnatul, este prefațat de Claudius Dociu și publicat de Editura LiterNet.

Le mulțumesc foarte, din nou, lui Răzvan Penescu, creatorul LiterNet, și lui Claudius Dociu, care m-a onorat prin întocmirea prefeței acestei mici cărți electronice.

Mai mult decât orice alt fel de modalitate de prezentare pe calculator a unei serii fotografice, cartea electronică are puterea de a oferi experienţa vizuală cea mai intensă şi mai captivantă. Vă invit, așadar, să descărcați fișierul de la adresa: http://editura.liternet.ro/carte/334/Andrei-Baciu/Intr-o-gara-Meditatie-in-doisprezece-pasi.html.

O singură rugăminte am: când deschideți PDF-ul, bifați „Remember my choice for this document” și apăsați „yes” pentru a-l vizualiza pe tot ecranul. Ca să-l vedeți, nu vă trebuie decât programul Adobe Reader.

Dacă vă place și credeți că merită, m-aș bucura, firește, să dați de știre mai departe. :)

2 comentarii:

Photo(Geo)grapher spunea...

Great set of beautiful black and white photos in your ebook. Congratulations

Andrei spunea...

You are too kind! Thank you so much! :)